Onze ervaring willen we graag met u delen

Wij weten wat het allerbeste is om uw bedrijf online te laten groeien. Onze missie is dan ook dat de investering voor een website van Ideezo zich dubbel en dwars terugverdient.

Opgegroeid met het web

Nog voor de 20e eeuw begonnen met het ontdekken van het web. Samen groeiden we op, gaven we elkaar vorm. We hadden erg veel plezier, maar af en toe ook tegenslagen. Gelukkig overwonnen we deze telkens weer en werden we hierdoor steeds sterker! Uiteindelijk zijn we samen groot geworden, maar willen we blijven groeien.

Tegenwoordig bouwen we geweldige lead genererende websites in combinatie met een stukje “webpsychologie” om klanten te overtuigen van uw product of dienst.

Onze missie is dan ook dat de investering voor een website van Ideezo zich dubbel en dwars terugverdient.

Interesse? Bel ons gerust eens op. We zijn altijd bereid om eens te brainstormen over uw plannen of ideeën.

Neem contact op

Onze expertises:

Waarom Ideezo:

  • We houden websites graag simpel voor u en uw website bezoekers
  • We integreren online marketing in alle websites voor meer leads en verkoop
  • Volledig geoptimaliseerd voor Google
  • Snel online, heldere communicatie
  • Uiteraard volledig responsive design

Brainstormen over uw project?

Wilt u even overleggen of brainstormen over uw project? Wilt u een indicatie van de kosten, meer informatie, neem dan contact met ons op. Door met ons samen te werken, bent u verzekerd van een prima eindproduct voor een goede prijs.

Bel: 085 06 02 076

Innoveren en blijven kijken naar de toekomst

Ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel. Iedere dag ontstaan er nieuwe technieken en mogelijkheden. Wij blijven innoveren en besteden een aantal uur per week aan onderzoek over wat de toekomst ons gaat brengen. Innovatie passen we toe op al onze eindproducten.

Wat zeggen onze klanten?

Age BoskmaDirecteur Attentiv A. Boskma B.V.

“Wij hadden een ingewikkelde opgave om vier verschillende bedrijfstakken binnen één website te ontwerpen. Mede dankzij goede communicatie zijn wij toch tot een prachtig eindresultaat gekomen.”

Rene DillingEigenaar tattooshop Dillink

“Als ik problemen heb met bijvoorbeeld mijn e-mail, dan komt Ideezo direct, zelfs 's avonds of in het weekend het probleem oplossen zodat ik me bezig kan houden met eigen zaken.
Ongeveer 60% van mijn aanvragen komt via mijn website! Wanneer klanten contact opnemen via de website krijgen ze automatisch reactie wanneer het bericht in goede orde is ontvangen. Daarnaast wordt er direct informatie verstrekt over wanneer men reactie kan verwachten.
Het communicative deel is goed. Wanneer ik contact opneem wordt er direct gehandeld en in oplossingen gedacht.”

Willy LepEigenaar Attentiv A. Boskma B.V.

“Ideezo heeft eerst een prototype van onze nieuwe website ontwikkeld en deze getest met onze eigen klanten. (De toekomstige eindgebruiker) Mooi om te zien hoe deze manier van werken door onze klanten werd gewaardeerd. Het eindproduct is daardoor ook geheel toegespitst aan onze klanten!”

Arjenne BoersmaHeartbreak Hotel

“Wat ons opviel bij de selectie van diverse webbureaus was dat de communicatie niet altijd even goed verliep. Dit frustreerde ons enorm. Daarom hebben hiermee rekening gehouden bij het selecteren van onze nieuwe webontwikkelaar. Tot dusver verloopt dit bij Ideezo prima!”