Onze ervaring willen we graag met u delen

Opgegroeid met internet en ruim 16 jaar ervaring met bouwen van websites. Wij weten wat het allerbeste is om uw bedrijf online te laten groeien!

Nog voor de 20e eeuw begonnen met het ontdekken van het web. Samen groeiden we op, gaven we elkaar vorm en hadden we erg veel plezier, maar af en toe ook tegenslagen. Gelukkig overwonnen we deze telkens weer! Uiteindelijk zijn we samen groot geworden.

Tegenwoordig bouwen we leadgenererende websites in combinatie met een stukje web psychologie om klanten te overtuigen van uw product of dienst.

We zorgen er hoe dan ook voor dat deze websites dubbel en dwars terugverdiend worden.

Interesse? Bel ons dan gerust eens op. We zijn altijd bereid om eerst eens te brainstormen over uw plannen en ideeën!

Onze expertises:

De weg naar een professionele uitstraling is niet altijd even makkelijk.

Door met ons samen te werken, bent u verzekerd van een prima eindproduct voor een scherpe prijs. Wilt u een prijsindicatie, meer informatie of een gratis informatief gesprek? Neem dan contact met ons op.

Bel: 085 06 02 076

Wij nemen de tijd om te testen met uw klanten

Waarmee wij ons onderscheiden is onze unieke werkwijze. Wij werken namelijk niet alleen met u samen, maar ook met uw klanten. Dit is belangrijk, want dit zijn tenslotte de eindgebruikers, die wij samen met u moeten overtuigen van ons werk.

Voorbereiden op de toekomst

Ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel. Iedere dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Wij blijven innoveren en besteden een aantal uur per week aan onderzoek over wat de toekomst ons gaat brengen.

Wat zeggen onze klanten?

Age BoskmaDirecteur Attentiv A. Boskma B.V.

“Wij hadden een ingewikkelde opgave om vier verschillende bedrijfstakken binnen één website te ontwerpen. Mede dankzij goede communicatie zijn wij toch tot een prachtig eindresultaat gekomen.”

Rene DillingEigenaar tattooshop Dillink

“Als ik problemen heb met bijvoorbeeld mijn e-mail, dan komt Ideezo direct, zelfs 's avonds of in het weekend het probleem oplossen zodat ik me bezig kan houden met eigen zaken.
Ongeveer 60% van mijn aanvragen komt via mijn website! Wanneer klanten contact opnemen via de website krijgen ze automatisch reactie wanneer het bericht in goede orde is ontvangen. Daarnaast wordt er direct informatie verstrekt over wanneer men reactie kan verwachten.
Het communicative deel is goed. Wanneer ik contact opneem wordt er direct gehandeld en in oplossingen gedacht.”

Willy LepEigenaar Attentiv A. Boskma B.V.

“Ideezo heeft eerst een prototype van onze nieuwe website ontwikkeld en deze getest met onze eigen klanten. (De toekomstige eindgebruiker) Mooi om te zien hoe deze manier van werken door onze klanten werd gewaardeerd. Het eindproduct is daardoor ook geheel toegespitst aan onze klanten!”

Arjenne BoersmaHeartbreak Hotel

“Wat ons opviel bij de selectie van diverse webbureaus was dat de communicatie niet altijd even goed verliep. Dit frustreerde ons enorm. Daarom hebben hiermee rekening gehouden bij het selecteren van onze nieuwe webontwikkelaar. Tot dusver verloopt dit bij Ideezo prima!”