Onze ervaring willen we graag met u delen

Opgegroeid met internet en ruim 16 jaar ervaring met bouwen van websites. Wij weten wat het allerbeste is voor uw bedrijf.

Nog voor de 20e eeuw begonnen met het ontdekken van het web. Samen groeiden we op, gaven we elkaar vorm en hadden we erg veel plezier, maar af en toe ook tegenslagen. Gelukkig overwonnen we deze telkens weer! Uiteindelijk zijn we samen groot geworden.

Tegenwoordig bouwen we strakke websites voor prachtige bedrijven en zorgen we ervoor dat deze dubbel en dwars terugverdiend worden.

Interesse? Bel ons dan gerust eens op. Dan gaan we kijken of wij samen ook iets moois kunnen opbouwen.

Onze expertises:

  • Klantgerichte websites onwikkelen
  • Professionele bedrijfsfotografie
  • Alles op het gebied van reclame uitingen
  • 360° fotografie (Bijvoorbeeld rondkijken bij uw evenement of bedrijf)
  • 360° Tours (Virtueel wandelen zoals Google Streetview op vrijwel iedere locatie met behulp van uw virtual reality bril, smartphone of PC)

De weg naar een professionele uitstraling is niet altijd even makkelijk.

Door met ons samen te werken, bent u verzekerd van een prima eindproduct voor een scherpe prijs. Wilt u een prijsindicatie, meer informatie of een gratis informatief gesprek? Neem dan contact met ons op.

Bel: 085 06 02 076

Wij nemen de tijd om te testen met uw klanten

Waarmee wij ons onderscheiden is onze unieke werkwijze. Wij werken namelijk niet alleen met u samen, maar ook met uw klanten. Dit is belangrijk, want dit zijn tenslotte de eindgebruikers, die wij samen met u moeten overtuigen van ons werk.

Voorbereiden op de toekomst

Ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel. Iedere dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Wij blijven innoveren en besteden een aantal uur per week aan onderzoek over wat de toekomst ons gaat brengen.

Wat zeggen onze klanten?

Age BoskmaDirecteur Attentiv A. Boskma B.V.

“Ik had niet verwacht dat het zou lukken. Wij hadden een ingewikkelde opgave om vier verschillende bedrijfstakken binnen één website te ontwerpen. Mede dankzij goede communicatie zijn wij toch tot een prachtig eindresultaat gekomen.”

Rene DillingEigenaar tattooshop Dillink

“Bijzonder te zien hoeveel aanvraag ik via mijn website binnen krijg! Als ik problemen heb met bijvoorbeeld mijn e-mail, dan komt Ideezo direct, zelfs 's avonds of in het weekend het probleem oplossen zodat ik me bezig kan houden met eigen zaken.”

Willy LepEigenaar Attentiv A. Boskma B.V.

“Ideezo heeft eerst een prototype van onze nieuwe website ontwikkeld en deze getest met onze eigen klanten. (De toekomstige eindgebruiker) Mooi om te zien hoe deze manier van werken door onze klanten werd gewaardeerd. Het eindproduct is daardoor ook geheel toegespitst aan onze klanten!”

Arjenne BoersmaHeartbreak Hotel

“Wat ons opviel bij de selectie van diverse webbureaus was dat de communicatie niet altijd even goed verliep. Dit frustreerde ons enorm. Daarom hebben hiermee rekening gehouden bij het selecteren van onze nieuwe webontwikkelaar. Tot dusver verloopt dit bij Ideezo prima!”