Is uw bedrijfswebsite aan vernieuwing toe?

Een goede website verdient zich dubbel en dwars terug. Wij bouwen aan online kwaliteit en geven u naast een goede website vele tips voor het bereiken van klanten via uw website.

Bedrijfswebsite toe aan vernieuwing?

Bent u niet meer tevreden met uw huidige website? Of is uw website nodig aan een flinke opfrisbeurt toe?

Vaak horen wij dat internetgebruikers klagen over onvindbare contactgegevens, foutmeldingen, een complexe navigatie of de openingstijden zijn niet te vinden. Ook u als internetgebruiker wordt nog steeds vaak vergeten op het web. Dit is iets wat u tijdens het surfen ongetwijfeld merkt.

Door jarenlang websites van onze huidige kanten te monitoren, weten wij waar de knelpunten worden ervaren en hoe wij deze kunnen voorkomen. Dit monitoren zullen wij bij uw toekomstige website ook doen, zodat u zeker bent dat uw website als prettig wordt ervaren.

Uw klanten verdienen een goede website

Ook uw klanten herkennen direct een klantvriendelijke website. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw klanten belangrijke items op uw website goed en snel kunnen vinden.

Wanneer mogelijk betrekken wij toekomstige bezoekers bij het ontwikkelproces van uw website. Uit ervaring weten wij dat ook uw klanten deze manier van werken enorm zullen waarderen!

“Een goede website verdiend zich dubbel en dwars terug”

Een standaard website beschikt bij ons over alle benodigde functionaliteiten.

  • Responsive (Geschikt voor alle mobile apparaten)
  • Homepagina
  • Over ons pagina
  • Fotoalbum of portfolio
  • Nieuws / Blog functie
  • Contactpagina met formulier en Google kaart
  • Supersimpel WordPress CMS
  • Ontwerp in uw eigen huisstijl
Vraag gratis gesprek aanVraag gratis gesprek aan

Hoe wij uw website bezoekers tevreden krijgen?

Wij maken eerst een klikbaar prototype van uw nieuwe website en laten deze door u beoordelen. Wanneer u tevreden bent, laten wij een aantal van uw vaste klanten met dit website prototype werken. Hierbij checken wij of contactgegevens op de juiste plaats staan, de navigatie correct werk, pagina’s snel worden gevonden, etc. Zo wordt direct getoetst of wij op de goede weg zitten. Hierna verwerken wij alle feedback in een het uiteindelijke website ontwerp. Zo weten u en wij zeker dat uw nieuwe website bij de wensen van bezoekers aansluit.

Vindbaar maken van uw bedrijfswebsite?

Uw nieuwe bedrijfswebsite moet goed vindbaar zijn. Is het voor u moeilijk om aan te geven waar klanten naar zoeken? Het gebruik van vaktermen is binnen uw bedrijf vanzelfsprekend, maar op deze vaktermen wordt meestal niet door uw klanten gezocht.

Een goede manier om uw website vindbaar te maken, is om informatieve en inspirerende tekst te schrijven binnen uw branche. Dit kan op bijvoorbeeld een blog pagina binnen uw eigen bedrijfswebsite. Maar wat wij in de afgelopen jaren hebben gemerkt, is dat het schrijven van tekst vaak een flinke uitdaging is. Daarom adviseren wij u om met een goede webtekst schrijver in zee te gaan. Ook bij het vinden van een goede tekstschrijver kunnen wij u verder helpen.

Is uw bedrijfswebsite aan vernieuwing toe en bent u benieuwd naar de kosten?

Wilt u een prijsindicatie, meer informatie of een gratis informatief gesprek? Neem dan contact met ons op.

Bel: 085 06 02 076