Is uw bedrijfswebsite aan vernieuwing toe?

Vraag nu tijdelijk gratis een quick scan aan. Vul uw website link in en u ontvangt gratis
de beste tips om uw eigen huidige website te optimaliseren!

Vraag nu aan

Een goede bedrijfswebsite verdient zich dubbel en dwars terug

Bent u niet meer tevreden met uw huidige website? Of is uw website nodig aan een flinke opfrisbeurt toe? Zoeken naar een goede webdesigner kost enorm veel tijd. En hoe weet u nou of u de juiste heeft gevonden?

Ook u als internetgebruiker wordt nog steeds vaak vergeten op het web. Dit is iets wat u tijdens het surfen ongetwijfeld merkt.

Internetgebruikers klagen over onvindbare contactgegevens, foutmeldingen, simpele dingen als openingstijden en het telefoonnummer dat niet te vinden is.

Een goede webdesigner moet verstand hebben van marketing en verkopen via internet. Ook weet een goede webdesigner u te vertellen dat je een website moet blijven monitoren en optimaliseren om verse leads binnen te halen.

Door jarenlang websites van onze huidige klanten te testen en te monitoren, weten wij wat belangrijk is voor bezoekers en hoe wij de perfecte website moeten maken om leads te genereren.

Wij bouwen aan online kwaliteit en zorgen ervoor dat u veel klanten kunt bereiken via uw website.

Wij zorgen er dan ook samen met u voor dat de website zich dubbel en dwars terug verdient!

Wij staan voor:

 • Snel online, duidelijke communicatie
 • Gegarandeerd een lead genererende website
 • Alles responsive
 • Altijd gratis advies voor meer leads en verkoop via uw website
Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Een standaard website beschikt bij ons over alle benodigde functionaliteiten.

 • Responsive (Geschikt voor alle mobile apparaten)
 • Homepagina
 • Over ons pagina
 • Fotoalbum of portfolio
 • Nieuws / Blog functie
 • Contactpagina met formulier en Google kaart
 • Supersimpel WordPress CMS
 • Ontwerp in uw eigen huisstijl

Misschien heeft u nog brandende vragen voordat u met ons in zee gaat. Daarom komen wij graag eens bij u langs, zodat u ons deze allemaal kunt stellen.

Vraag gratis gesprek aanVraag gratis gesprek aan

Uw klanten verdienen een goede website

Ook uw klanten herkennen direct een klantvriendelijke website. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw klanten belangrijke items op uw website snel kunnen vinden.

Om dit te realiseren betrekken wij regelmatig toekomstige bezoekers bij het ontwikkelproces van uw website. Uit ervaring weten wij dat ook uw klanten deze manier van werken enorm zullen waarderen!

Hoe wij uw website bezoekers tevreden krijgen?

Wij maken eerst een klikbaar prototype van uw nieuwe website en laten deze door u beoordelen. Wanneer u tevreden bent, laten wij een aantal van uw vaste klanten met dit website prototype werken. Hierbij checken wij of contactgegevens op de juiste plaats staan, de navigatie correct werk, pagina’s snel worden gevonden, etc. Zo wordt direct getoetst of wij op de goede weg zitten. Hierna verwerken wij alle feedback in een het uiteindelijke website ontwerp. Zo weten u en wij zeker dat uw nieuwe website bij de wensen van bezoekers aansluit.

Vindbaar maken van uw bedrijfswebsite?

Uw nieuwe bedrijfswebsite moet goed vindbaar zijn. Is het voor u moeilijk om aan te geven waar klanten naar zoeken? Het gebruik van vaktermen is binnen uw bedrijf vanzelfsprekend, maar op deze vaktermen wordt meestal niet door uw klanten gezocht.

Een goede manier om uw website vindbaar te maken, is om informatieve en inspirerende tekst te schrijven binnen uw branche. Dit kan op bijvoorbeeld een blog pagina binnen uw eigen bedrijfswebsite. Maar wat wij in de afgelopen jaren hebben gemerkt, is dat het schrijven van tekst vaak een flinke uitdaging is. Daarom adviseren wij u om met een goede webtekst schrijver in zee te gaan. Ook bij het vinden van een goede tekstschrijver kunnen wij u verder helpen.

Is uw bedrijfswebsite aan vernieuwing toe en bent u benieuwd naar de kosten?

Wilt u een prijsindicatie, meer informatie of een gratis informatief gesprek? Neem dan contact met ons op.

Bel: 085 06 02 076