Wij nemen al uw grafische werkzaamheden uit handen

Een advertentie, folder, logo of een gehele huisstijl? Wij verzorgen al uw grafische vormgeving en drukwerk

Grafische vormgeving, de eerste indruk van uw bedrijf

Grafische vormgeving, het oog wil ook wat. Een gezegde dat zeker opgaat voor de uitstraling van uw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 84% van de consumenten zich laten beïnvloeden door de uitstraling van een bedrijf. Laat dus een goede eerste indruk achter bij potentiële klanten. Wij gaan samen met u op zoek naar de uitstraling die het beste bij uw bedrijf past.

Professioneel en tijdloos

Belangrijk is dat al uw grafische vormgeving professioneel en tijdloos is. Dan hoeft u niet volgend jaar alweer een restyle te doen. Daarnaast is het belangrijk dat als iemand vraagt om een logo of advertentie, u direct over het juiste formaat beschikt.

Wij leveren al uw grafische vormgeving direct in alle benodigde extensies:  .pdf .eps .ai .jpg .png

“Wij leveren direct alle bestanden in hoge resolutie, die tevens geschikt zijn voor drukwerk, advertenties en zelfs voor grote spandoeken”.

Webdesigner, professionele website laten maken, goedkope website laten maken, website optimaliseren

Bedrijfswebsite Heartbreak Hotel

Terschelling

beursstand ontwerp

Beursstand ontwerp Technea Duurzaam

Technea Duurzaam

Werkwijze

Logo ontwerp

Eerst gaan wij met u in gesprek over welke stijl u het meest aanspreekt en het best bij uw bedrijf past. Daarna ontwerpen wij ongeveer 5 verschillende logo’s, zodat u kunt kiezen welk logo u het meest aanspreekt.

Huisstijl ontwerp

Wij ontwerpen eerst twee versies. Hieruit kunt u een keuze maken. Als u geen keuze kunt maken, ontwerpen wij nogmaals twee versies. Zo gaan wij door, net zolang totdat u tevreden bent! Uiteraard houden wij met het ontwerp rekening met uw doelgroep.

Drukwerk

Direct uw huistijl of reclamewerk geprint? U hoeft zich niet bezig te houden met ingewikkelde drukwerk termen. Deze kennen wij wel. Daarnaast hebben wij de beste drukkers voor u geselecteerd met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bent u verzekerd van perfect drukwerk.

Met vrijwel alle grafische werkzaamheden kunnen wij u helpen.

Wilt u een prijsindicatie, meer informatie of een gratis informatief gesprek? Neem dan contact met ons op.

Bel: 085 06 02 076